Fysioballen


Fysiorol 30 cm

Fysiorol 30 cmDeze fysiorol in pinda-vorm zorgt voor meer stabiliteit en wordt daarom vaak voor verschillende therapie oefeningen gebruikt. De Physio roll kan onder andere worden gebruikt bij problemen met balans en coördinatie en bij allerlei spelactiviteiten. Afmeting 30 cm diam. x 50 cm lang. Bestelnummer: 501305


Gymnastiek/fysiobal, blauw

Gymnastiek/fysiobal, blauwDeze gymnastiek- of fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. de bal heeft een antislipoppervlak van PVC vinyl dat geribbeld is voor een goede grip. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.  


Diameter en prijs? Klik op:Gymnastiek/fysiobal, geel

Gymnastiek/fysiobal, geelDeze fgymnastiek- of fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. de bal heeft een antislipoppervlak van PVC vinyl dat geribbeld is voor een goede grip. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.  


Diameter en prijs? Klik op:Gymnastiek/fysiobal, rood

Gymnastiek/fysiobal, roodDeze gymnastie- of fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. de bal heeft een antislipoppervlak van PVC vinyl dat geribbeld is voor een goede grip. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Diameter en prijs? Klik op:Sensobal

SensobalOver het gehele oppervlak is deze bal voorzien van noppen die een stimulerend effect geven. Afmetingen 65 (groen), 85 oranje) of 100 cm diam (rood)


Diameter en kleur? Kik op: